Werkgevers

Tab werkgevers klein

Werkgevers gezocht

Heeft u werk in de facilitaire dienst, zorg en/of transport? Samen met u kunnen wij jongeren een kans bieden om zichzelf te ontwikkelen en in de maatschappij mee te draaien. 

Onder begeleiding leren wij de jongeren alles wat zij nodig hebben om een actieve rol in uw bedrijf te kunnen vervullen. Alvorens wij ze bij u inzetten is het voorwerk al gedaan in de vorm van een intake en screening. 

Wij bieden deze jongeren samen met u een toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of om een samenwerking met ons aan te gaan.   

Hail to the man who went through life always helping others, knowing no fear, and to whom aggressiveness and resentment are alien. Such is the stuff of which the great moral leaders are made.”

albert einstein

Gevraagde werkzaamheden

Wij zetten onze deelnemers in bij verschillende branches, zoals de zorg en welzijn, transport en schoonmaak. Ook besteden wij veel aandacht aan sport. Wij zetten ons in om de jongeren hun talent te laten ontdekken en die te helpen ontwikkelen. Ziet u uw branche er niet bij staan? Wij staan open voor samenwerkingen die ten goede komen van de jongeren die wij begeleiden.  

Stilstaande bussen inzetten?

Heeft u een bus of meerdere bussen die (grotendeels) stil staan? Zet uw bussen bij ons in, zodat u daar alsnog baat bij heeft. U helpt ons daarmee om jongeren een toekomst te bieden en de bussen kosten u niet meer onnodig geld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.