ST Academy Sport

Wonen, werk en welzijn voor jongvolwassenen

Sociaal

Wij streven ernaar om de vaardigheid om sociale contacten te ontwikkelen en te onderhouden te verbeteren door middel van teamwork en sport.

Leerzaam

Leren en actief bezig zijn. Via sport leer je belangrijke lessen op diverse aspecten die op een positieve wijze toegepast kunnen worden in de maatschappij.

Doelgericht

Wij leren jou door middel van sport om alle vaardigheden die hier bij komen kijken in je eigen leven toe te passen en doelgericht te werken voor een betere toekomst.

IN
SAMENWERKING
MET

Sportclub Emma Logo Transparant

ST Academy Sport

Onze organisatie

ST Sport richt zicht volledig op jongeren van 16-28 jaar uit kwetsbare doelgroepen. ST Sport heeft als doel jongeren belangrijke vaardigheden te leren door middel van voetbal, zodat de nieuwe vaardigheden ingezet kunnen worden voor een betere toekomst en samenleving.

Werken of stages bij ons

Ben je geïnteresseerd in het werken in een gezellige sfeer binnen onze kleinschalige organisatie? Of ben je opzoek naar een stageplaats binnen onze woonvoorzieningen of dagbestedingen voor een leerzame ervaring waarin je kunt groeien als beginnend beroepsbeoefenaar? 

Samenwerking

In samenwerking met SC Emma bieden wij een leerzame en leuke dagbesteding voor jongeren met een moeilijke positie in de maatschappij. Dankzij de nieuwe vaardigheden die je bij ons op doet leer je optimaal mee te draaien in de huidige samenleving.

Herken jij je hier in en wil jij graag jouw kans pakken om aan jezelf te werken en jezelf te verbeteren in alle opzichten? Meld je dan gelijk aan voor het nieuwe seizoen die aanstaande september van start zal gaan in Dordrecht bij SC Emma.