ST Academy Sport

Wonen, werk en welzijn voor jongvolwassenen

Sociaal

Wij streven ernaar om de vaardigheid om sociale contacten te ontwikkelen en te onderhouden te verbeteren door middel van teamwork en sport.

Leerzaam

Leren en actief bezig zijn. Via sport leer je belangrijke lessen op diverse aspecten die op een positieve wijze toegepast kunnen worden in de maatschappij.

Doelgericht

Wij leren jou door middel van sport om alle vaardigheden die hier bij komen kijken in je eigen leven toe te passen en doelgericht te werken voor een betere toekomst.

IN
SAMENWERKING
MET

Sportclub Emma Logo Transparant

ST Academy Sport

Onze organisatie

ST Sport richt zich volledig op jongvolwassen die zich graag willen ontwikkelen. ST Sport heeft als doel jongeren belangrijke vaardigheden te leren door middel van voetbal, zodat de nieuwe vaardigheden ingezet kunnen worden voor een betere toekomst en samenleving.

Werken of stages bij ons

Ben je geïnteresseerd in het werken in een gezellige sfeer binnen onze kleinschalige organisatie? Of ben je opzoek naar een stageplaats binnen de sport divisie van ST Academy? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

WhatsApp Image 2020-09-27 at 11.20.10 (7)
WhatsApp Image 2020-09-12 at 10.31.03

Samenwerking

In samenwerking met SC Emma bieden wij een leerzame en leuke dagbesteding voor jongeren die zich willen ontwikkelen met behulp van sport. Dankzij de nieuwe vaardigheden die je bij ons op doet leer je optimaal mee te draaien in de huidige samenleving.

Herken jij je hier in en wil jij graag jouw kans pakken om aan jezelf te werken en jezelf te verbeteren in alle opzichten? Meld je dan gelijk aan voor het nieuwe seizoen die aanstaande september van start zal gaan in Dordrecht bij SC Emma. 

Dankbetuiging

ST Academy Sport is mede mogelijk gemaakt door SC Emma en QMA Reiniging. 

Wij bedanken SC Emma voor het beschikbaar stellen van hun faciliteiten.

QMA Reiniging bedanken wij voor alle drukwerk en de sport tenues.

Sportclub Emma Logo Transparant