Investeerders

Jij kunt het verschil maken

REDENEN OM TE INVESTEREN

Duurzaam

Wij richten ons zo veel mogelijk op duurzaam ondernemen. Met jouw hulp kunnen wij de volgende stap zetten

Welzijn

Wij begeleiden jongvolwassenen naar een gezonde en welvarende toekomst waarbij welzijn op #1 staat

Huisvesting

Wij bieden jongeren met jouw hulp een onderkomen waarbij wij hen leren om zelfstandig te kunnen wonen

Werk

Voor een succesvolle toekomst is passend werk essentieel. Samen met jou creëren wij werkgelegenheid

Investeren?

Genoeg spaargeld? Heeft u elke maand geld over? Wilt u verantwoord investeren? Wij zoeken investeerders die met ons, op een duurzame wijze, het verschil willen maken in de samenleving. Lees hieronder een aantal projecten waar wij ons volledig op richten en laat ons weten waar uw hart naar uit gaat. 

Duurzame huisvesting

ST Academy is een kleinschalige organisatie die steun biedt aan jongvolwassenen. Om dit doel te verwezenlijken wilt zij een drietal panden kopen om de huidige werkzaamheden uit te kunnen breiden. 

ST Academy wilt de drie panden inrichten voor de opvang van deze jongeren. Per pand wordt een geschikt aantal jongeren tijdelijke huisvesting geboden. Gedurende hun verblijf krijgen zij de juiste begeleiding om volwaardig mee te kunnen draaien in de maatschappij om vervolgens plaats te maken voor andere jongeren. Hierbij is het zaak dat de huizen zo duurzaam mogelijk zijn.

Duurzame wasstraat

ST Academy zet zich in om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Door een gebrek aan wasstraten voor bestelbussen is het doel ontstaan om een duurzame wasstraat op te zetten die zowel geschikt is voor bestelbussen als auto’s. De voertuigen worden waterbesparend schoon gemaakt door middel van stoom reinigen. Het afval wordt ter plekke gerecycled.

Volledige voertuigen schoonmaken door middel van stoom is de efficiëntste en meest duurzame wijze ten opzichte van de traditionele carwash. Help jij ons een loods te bekostigen voor dit doel?

Duurzame bussen

Na de bekendmaking door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat dat er vanaf 2025 in 30 tot 40 grotere steden zero emissie zones worden ingevoerd is het des te meer noodzaak om te investeren in duurzame bussen. 

Wij spelen hier op in door mobiele laadpunten te ontwikkelen, zodat chauffeurs niet veel tijd kwijt zijn aan opladen tussendoor en weer snel op weg geholpen kunnen worden. Dit is hét moment om verstandig te investeren. Elektrische voertuigen zijn de onvermijdelijke toekomst. 

Ambachtelijke keuken

Naast transport zet ST Academy zich ook in voor goed en gezond eten. Gezien wij hier een passie voor hebben delen wij dit graag met anderen. Helaas is er een gebrek aan kwalitatieve en gezonde maaltijden wanneer het aan komt op eten bestellen en thuis laten bezorgen. Hier willen wij verandering in brengen door middel van een investering in een zogezegde satellietkeuken. Dit zal gebeuren onder onze tak Online Food Events. Onze maaltijden zijn voordelig geprijsd zodat gezinnen die het wat minder breed hebben niet buiten de boot vallen. Desondanks zal er genoeg winst zijn om door te kunnen groeien naar meer locaties. Onze maaltijden zullen beschikbaar zijn via platforms als Thuisbezorgd.

Als investeerder helpt u ons ambachtelijke maaltijden te bieden en mensen van een gezonde maar overheerlijke maaltijd te voorzien.  Help jij ons een keuken te bemachtigen voor dit doel?

Wij in het kort

Historie
ST Academy is ruim 2 jaar geleden opgericht, als onderdeel van Abraham Admiraal Management Holding BV doordat de eigenaar een hulpbehoefte zag die dringend aandacht nodig had en heeft. Zo begon het opleiden en begeleiden van jongvolwassenen die anderzijds niet vooruit kwamen in de maatschappij in de transport branche. De ruime ervaring en netwerk van de eigenaar resulteerde in routes bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals DHL, PostNL, GLS en DPD. 

Missie en doelstellingen
ST Academy wilt verder uitgroeien tot een grote speler in de maatschappij waarin betrouwbaarheid en duurzaamheid voorop staat. Het doel van de onderneming is om de komende jaren gestaag te groeien door het acquireren van nieuwe opdrachtgevers en groei te realiseren van de activiteiten bij de huidige opdrachtgevers om de deelnemende studenten te kunnen voorzien van een werk/studieplek.  Op dit moment is er voldoende spreiding in het klantenbestand voor de continuïteit van het bedrijf. Verder wilt ST Academy de jongeren 24/7 begeleiden in alle aspecten die komen kijken bij het volledig mee kunnen draaien in de maatschappij middels huisvesting en begeleiders.

Interesse?

Vraag een kennismakingsgesprek aan of doe een voorstel. Wij kijken dan samen met jou of wij elkaar kunnen helpen.