RocketPower Detachering

RocketPower werkt samen met ST Academy. 

Wij zetten bij onze werkzaamheden mensen in die erg gemotiveerd zijn om hun leven en levenskwaliteit te verbeteren. 

Ben jij gemotiveerd meld je dan aan bij onze transport poule.

App ons om je aan te melden of als je graag meer informatie wilt op +31 (0)13 234 0073.

Koeriers en bijrijders gezocht

Wij zijn op zoek naar koeriers/chauffeurs en bijrijders in omgeving Rotterdam. Jij wordt één van de nieuwe visitekaartjes en levert overdag zendingen bij consumenten en bedrijven. Wij zoeken enthousiaste koeriers/chauffeurs en bijrijders voor tweemansritten op een bakwagen. Dus naast sociaal zijn kan je ook goed samenwerken. Het salaris is tussen €1.600-€2.500 naar gelang functie en ervaring. Bij goede prestaties zijn er doorgroeimogelijkheden.

ST Academy beschikt ook over een jong en snelgroeiend transportbedrijf. Wij zijn zowel in de Benelux als in Europa actief. We rijden met bestelbussen, bakwagens, meubelwagens en trucks met oplegger. Voor deze functie gaat het om bakwagens en bestelbussen.

We groeien hard en zijn daarom op zoek naar gemotiveerde mensen die ons succes verder uitbouwen. Mensen in dienst bij ST Academy hebben een vast contract en onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

Wat ga je doen?

  •  Je begint je dag op ons kantoor in Zoetermeer. Hier staat de koffie en thee en een dagelijks afgetankte bus al voor jou en je collega klaar.
  •  Je stapt in je bakwagen of bestelwagen en vertrekt naar de standplaats in Bleiswijk. Ongeveer 10 minuten van ons kantoor vandaan.
  •  Nadat de bus geladen is ga je naar je eerste adres. Afhankelijk van de bestelling installeer je de goederen bij de klant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witgoed. Geen zorgen, je krijgt eerst een korte installatie opleiding, waarbij je dit snel onder de knie hebt.
  •  Je kan goed overweg met een laadklep en steekwagen.(Jij hebt geen moeite met aanbellen en/of kloppen.)
  •  Nadat je klaar bent met je route, ga je terug naar het depot te Bleiswijk. Vervolgens lever je samen met je collega de bus weer af bij ons op kantoor en sluit je de dag af met een praatje en/of koffie.

Wie zoeken wij?

  •  Wij zoeken enthousiaste mensen met motivatie en een positieve uitstraling.
  •  Klantvriendelijk: als visitekaartje zorg je dat onze kwaliteit het hoogst haalbare blijft.
  •  Je spreekt Nederlands en/of Engels. Houdt er rekening mee dat wij met een Nederlandstalige app werken.
  •  Bijrijders hoeven niet over een rijbewijs te beschikken.

Moet ik ervaring hebben?

Wij vinden inzet en motivatie veel belangrijker dan ervaring.

Bouw jij mee aan het succes van ST Academy? Stuur dan nu een email met CV en motivatie!

SNEL EEN KOERIER NODIG? BEL +31 (0)13 234 0073

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

WAT WIJ BIEDEN

NIWO

GROOT WAGENPARK

UITSTEKENDE SERVICE

eurovergunning-xmg1g3iv_qjw_16_45_51

NIWO

Om de werkzaamheden volgens de wet uit te kunnen voeren hebben wij een NIWO vergunning. Wij bieden tevens de optie om onder deze vergunning te kunnen werken, zodat u daardoor geen kansen misloopt.

Koeriers

Onze koeriers worden zorgvuldig ingewerkt, waardoor wij een goede service en ervaring kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als zowel u als uw klant tevreden zijn. 

Wagenpark

Wij hebben een groeiende wagenpark om u in uw behoeften te kunnen voorzien.  Het type voertuig wordt afgesteld op de vraag die vervuld moet worden. 

Deze voertuigen kunnen multifunctioneel ingezet worden wanneer nodig. Zo bent u gegarandeerd van een correcte en veilige aflevering.

Is uw interesse gewekt? Bel +31 (0)13 234 0073 voor directe vragen of om een afspraak in te plannen. Samen kijken wij naar de meest efficiënte oplossing voor ons beiden.