@WORK

Wij zetten bij onze werkzaamheden mensen in die erg gemotiveerd zijn om hun leven en levenskwaliteit te verbeteren. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen en begeleiden, zodat zij een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt. Deze inzet en positieve instelling draagt er aan bij dat onze opdrachtgevers en samenwerkende bedrijven goed werk geleverd krijgen met uitstekende resultaten. 

Door met ons samen te werken helpt u ons  onze doelen te verwezenlijken, maar nog belangrijker dan dat helpt u mensen om hun plaats te vinden in de maatschappij. 

SNEL EEN KOERIER NODIG? BEL 085-2007068

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

WAT WIJ BIEDEN

NIWO

GROOT WAGENPARK

UITSTEKENDE SERVICE

eurovergunning-xmg1g3iv_qjw_16_45_51

NIWO

Om de werkzaamheden volgens de wet uit te kunnen voeren hebben wij een NIWO vergunning. Wij bieden tevens de optie om onder deze vergunning te kunnen werken, zodat u daardoor geen kansen misloopt.

Koeriers

Onze koeriers worden zorgvuldig ingewerkt, waardoor wij een goede service en ervaring kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als zowel u als uw klant tevreden zijn. 

Wagenpark

Wij hebben een groeiende wagenpark om u in uw behoeften te kunnen voorzien.  Het type voertuig wordt afgesteld op de vraag die vervuld moet worden. 

Deze voertuigen kunnen multifunctioneel ingezet worden wanneer nodig. Zo bent u gegarandeerd van een correcte en veilige aflevering.

Is uw interesse gewekt? Bel 085-2007068 voor directe vragen of om een afspraak in te plannen. Samen kijken wij naar de meest efficiënte oplossing voor ons beiden.